StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Піде з життя в бункері: астролог розповів, скільки ще правити Путіну

7 жовтня 2020, 06:33оновлено 7 жовтня 2020, 10:54
На думку Влада Росса, на Росію чекають дострокові вибори наступного року.
путина
Астролог передрік Путіну великі проблеми зі здоров'ям / скріншот

Президент Володимир Путін приховує реальну дату народження – насправді він з'явився на світ 7 жовтня, але не в 1952 році, як свідчить офіційна інформація, а двома роками раніше.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

"Дати народження співробітників КДБ ніколи не оприлюднювалися, в тому числі й дата народження Путіна. Більше того, подейкують, що Путін насправді не Володимир Володимирович, а Володимир Платонович. І що народився він не в Санкт-Петербурзі (туди він переїхав в сім років), а в сибірському містечку Очерт", – зазначив Росс.

За словами астролога, в момент народження Володимира Путіна сходив Козеріг, причому 11-ий королівський градус Козерога.

"Висхідний Козеріг наділяє людину можливістю не прогинатися, бути стійкою і сильною. Така людина – це дуже завзятий козел, здатний досягнути будь-яких вершин. Ось і Путін – одинак на вершині Евересту. Інших людей він глибоко зневажає, вважаючи, що він – головна найамбітніша і найвеличніша особистість. А королівський градус дозволив йому володіти великими повноваженнями і величезним багатством", – пояснив Влад Росс.

Головне, що показує річний соляр російського президента, за словами Росса – це неминуче погіршення стану здоров'я.

читайте такожГороскоп на жовтень-2020: Діва "на коні", а на голову Водолія полетять "шишки""Це пов'язано з тим, що Чорний Місяць знаходиться в шостому домі гороскопу, в знаку Близнюків, пов'язаному з хворобою. Це обіцяє негативну інформацію про його здоров'я. Цю людину часто проклинають, і негативна "чорна програма" викорінення його з життя буде працювати... Постараються і шамани, в тому числі шаман Габишев, який вже почав палити багаття і бити в бубон", – стверджує астролог.

При цьому він додав, що, схоже, "господар Кремля", піде з життя в своєму бункері в 2022 році.

Крім того, Росс розповів, що в гороскопі Путіна Місяць знаходиться в знаку царювання – у Леві, але у поєднанні з Плутоном.

"Таке поєднання місяця з Плутоном наділяє людину злопам'ятністю і нездатністю прощати. Ось і Навального за його наказом отруїли... Відплата не змусить на себе довго чекати, і Навальний ще буде плакати від радості на його похоронах", – зазначив астролог.

Влад Росс впевнений, що це буде останній рік перебування Путіна при владі.

"Марс у його річному солярі вказує на те, що на нього чекає повалення, і що він передасть владу наступнику. Схоже, в 2021 році на Росію чекають дострокові вибори... Відхід Путіна від влади однозначний", – підкреслив Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти