StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втома і гостра потреба у свободі: що обіцяє Водолію гороскоп на серпень 2021

30 липня 2021, 11:07
Водолію здаватиметься, що він потрапив у замкнуте коло, виходу з якого немає, і всі люди довкола налаштовані вороже.
Астролог Влад Росс розповів, яким буде серпень 2021 для Водолія
Гороскоп на серпень 2021 обіцяє Водолію настільки непростий період, що цьому знаку можна тільки поспівчувати / sobakidendy-news.ru

Серпень 2021 року для Водолія буде не кращим і не гіршим місяцем. Це буде період суперечностей, що роздирають його. Водолію у серпні захочеться більше свободи і незалежності. Його буде переслідувати відчуття втоми, і йому буде дуже хотітися сказати: "Все, я втомився, я йду". Буде зберігатися гостра потреба в свободі, і не буде ніякого бажання пояснювати свої думки і вчинки іншим. Водолію буде здаватися, що все набридло, що в тому числі набридла робота, і захочеться звільнитися.

Все це вступить у протиріччя з прагненням бути зрозумілим близькою людиною.

У такій ситуації Водолію можна тільки поспівчувати. Весь місяць йому доведеться займатися пошуком шляхів примирення своїх внутрішніх устремлінь з умовами зовнішнього оточення. Іноді Водолію буде здаватися, що він потрапив у замкнуте коло, виходу з якого немає, і всі люди довкола налаштовані проти нього.

Найоптимальнішою лінією поведінки за таких обставин стане звернення до здорового глузду. Тільки так можна буде побачити суть того, що відбувається і шляхи розвитку ситуацій, що виникають. Простота ймовірних рішень зніме або хоча б послабить гостроту протиріч і дозволить із надією поглянути на майбутнє.

Втім, все проходить, і цей непростий період теж пройде. Як співав Боярський: "Все пройдет – и печаль, и радость. Все пройдет – так устроен свет. Все пройдет, только верить надо, что любовь не проходит, нет". Тож і цей непростий період у житті Водолія теж закінчиться.

В області ділових інтересів Водолій повинен звернути увагу, перш за все, на свій професійний статус. Обставини складатимуться так, що Водолій зможе докорінно його змінити.

Все те, що утвориться в середині першої декади місяця, буде вести Водолія до успіху. У цей час буде важливо чітко виконувати правила, встановлені на роботі або службі, педантично дотримуватися посадових інструкцій, хоча приписи будуть здаватися часом дурними і невиправданими. Тільки подолавши своє внутрішнє неприйняття, Водолій зможе вийти переможцем із ситуації, що склалася.

читайте такожПожежі, вал роботи і табу на відпустку: що обіцяє гороскоп від Влада Росса на серпень-2021

Водолію потрібно бути готовим до того, що відносини з людьми можуть, незважаючи на всю складність, раптово змінитися і підняти його на новий рівень.

Але не все так погано буде складатися у Водолія в серпні 2021 року, як могло б здатися на перший погляд. Наприклад, в області матеріальних доходів ситуація дуже позитивна. І хоча фінансові накопичення будуть поповнюватися несуттєво в цей період, Водолій зможе створити передумови для майбутніх набагато більших надходжень.

Замовити персональний гороскоп Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти