StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ревнощі, скупість і розкидані шкарпетки: чим кожен знак дратує в побуті

27 жовтня 2020, 05:36
Влад Росс вказав на те, чим грішить кожен знак Зодіаку в спілкуванні з близькими людьми, давши зрозуміти, що кожен із нас – не подарунок.
гороскоп
За словами астролога, Терези в побуті дратують інших людей нерішучістю, Козероги – скупістю, Стрільці – надмірною активністю, Раки – ревнощами

Живучи під одним дахом із представником того чи іншого знаку Зодіаку, варто від початку розуміти, до чого готуватися – які "таргани" дадуть про себе знати. Адже, можливо, в майбутньому це допоможе уникнути сварок і конфліктів, зробити відносини міцнішими.

Крім того, розуміючи, чим найчастіше грішать представники того знаку, під яким народилися і ви, буде простіше приборкати свою вдачу і уникнути помилок.

Астролог Влад Росс розповів Главреду, чим кожен із знаків Зодіаку може дратувати інших людей у побуті.

Овен

Овен часто дратує поспіхом. Йому не завадило б пам'ятати про те, що поспіх потрібен тільки при лові бліх. Овен занадто нетерплячий, занадто поспішає, а через це може потрапити в неприємну ситуацію і обпектися. Імпульсивність Овна також може бути не до душі багатьом. До того ж, Овен – це відчайдушний егоїст. Він грішить нетактовністю і нездатністю поважати чужий простір і час. У своїй прямоті Овен може дуже напружувати.

Тілець

читайте такожАстролог назвав зрадника серед знаків ЗодіакуТілець у побуті можуть дратувати загальмованістю і надмірною консервативністю. Хоча, з іншого боку, на Тільця завжди можна спертися. Багатьом не сподобається товстошкірість Тільця, його жадібність і сповільненість реакції. Також далеко не всім сподобається те, як поводиться Тілець у питаннях, пов'язаних із грошима, зокрема, він завжди матиме заначку від своєї близької людини.

Близнюки

Близнюки – великі пліткарі і цим багато кого можуть нервувати. Також у побуті багатьом не сподобається їх дріб'язковість, а також звичка розкидати речі, наприклад, шкарпетки, по квартирі. Не потішать Близнюки і своїм лукавством: в очі вони будуть говорити одне, а за очі – зовсім інше. Також Близнюки надмірно нервують з приводу і без або відчувають мандраж. Вони – любителі "жовтухи", люблять смакувати плітки або якусь негативну інформацію з мережі, чим також не особливо приваблюють.

Рак

Рак у відносинах найбільше виводить свою другу половинку ревнощами. Також ревнощі часто присутні у відносинах батьків і дітей. Наприклад, матері-Раки особливо ревнують своїх дітей до інших людей, сприймають дітей як власність. Також нерідко і сини ревнують своїх мам. Через ревнощі часто складаються непрості сімейні ситуації. Також Рак схильний до інтриг, вважає за краще не говорити в лоба те, що думає. Крім того, Рак – великий "плюшкін": він не здатний позбутися старих речей, в результаті обростає мотлохом. І, якщо пліч-о-пліч з Раком живуть, наприклад, Водолії або Близнюки, вони цього нагромадження речей не потерплять, оскільки люблять оновлювати навколишній простір. При цьому Рак ще й дуже образливий, що також часто ускладнює спільне з ним життя.

Лев

читайте такожАстролог назвав ненажер №1 за знаком ЗодіакуГоловний недолік Лева, який дратує близьких людей – самозакоханість і егоїзм. Лев вважає, що всі члени сім'ї повинні обертатися навколо нього, вважає себе головним, найкращим і найдобрішим. Марно сподіватися на демократію в сім'ї з Левом. До речі, діти-Леви часто виявляються маленькими тиранами, тому їх потрібно виховувати в строгості. Лев часто дратує інших своїм "комплексом Наполеона", тому потрібно бути обережним з ним, щоб не образити. Лев дуже любить, щоб його хвалили, лестили йому.

Діва

Діва багатьох дратують своєю дріб'язковістю. Вона прагне розкласти все чітко, по поличках, рахувати кожну копійку. Не дай бог ви заборгуєте Діві 10-20 копійок! Вона це запам'ятає. Крім того, Діва – великий критикан, причому розпікає інших навіть через дрібниці. Вона критикує всіх і вся. Також Діва часто заздрить іншим "чорною заздрістю", якщо інші люди досягли хоча б трохи більшого успіху, ніж вона.

Терези

Найбільша біда Терезів – їх нерішучість. Якщо в родині чоловік-Терези, то його дружину завжди буде дратувати його нерішучість, оскільки навіть вибір однієї з двох ковдр у супермаркеті стане великою проблемою для Терезів. Це дуже незручно в побуті. Адже, розмірковуючи про те, що приготувати на вечерю – суп або борщ, Терези можуть зависнути, стоячи на кухні в роздумах, а в підсумку так нічого і не приготують. У Терезів часті перепади настрою і багато що залежить від їх натхнення. Так, Терези можуть просидіти тиждень, нічого не роблячи, а потім за один день намагатися встигнути те, що можна було робити протягом декількох днів.

Скорпіон

Скорпіон у побуті однозначно буде дратувати інших своєю всепронизливою отруйністю. Він може дуже жорстоко критикувати, образити словом до смерті. Плюс Скорпіон дуже мстивий, тому навіть через роки не втратить можливість помститися кривдникові. Також Скорпіон важко повертає борги, тому слід розуміти, що, позичаючи гроші Скорпіону, ви їх дуже довго не побачите.

Стрілець

читайте також"Грошові перемоги": названо щасливчика 2021 року за знаком ЗодіакуСтрілець може дратувати оточуючих своїм надмірним оптимізмом і активністю. У Стрільця завжди бурхлива діяльність, причому навіть на порожньому місці. Нерідко Стрілець, пролежавши весь день на дивані, може сказати: "Ох, які великі справи я зробила (або зробив) за сьогодні!". Крім того, Стрілець завжди прагне нав'язати свою думку, лізе з порадою навіть тоді, коли його про це не просять. Він любить повчати. Стрілець – це бос у квартирі, який вимагає, щоб його всі слухалися. Звісно, все це буде напружувати домочадців.

Козеріг

Козеріг дратує скупістю. На накопичення грошей і ресурсів він витрачає дуже багато сил, завжди вичікує знижки та акції, тисне через кожну копійку. Зате потім Козеріг може раптово розщедритися собі на дорогу машину або першокласний iPhone – на це грошей йому не шкода. Тобто у Козерога в цьому сенсі немає балансу, золотої середини. Крім того, Козероги – це, як правило, дуже холодні егоїстичні люди, які на побутовому рівні особливо не проявляють емоцій, тому складно зрозуміти, чого вони хочуть, що думають.

Водолій

Для Водолія в побутовому плані найскладніше – зійти до того, щоб прибратися в квартирі. Прибирання раз на місяць або півроку – це типове явище для Водолія. Водолію часто важко себе дисциплінувати, тому так важливо дітей-Водоліїв привчати до графіку і вимагати від них виконати обіцяне. Також багатьох дратує те, що Водолій нерідко віддається чомусь повністю, без залишку, а в результаті витрачає свої сили даремно. Хоча, треба визнати, згодом своїми стараннями він може перевернути ситуацію... Крім того, Водолій не любить з'ясовувати стосунки і прагне до того, щоб навколо нього завжди була тепла дружня атмосфера.

Риб

Маючи серед близьких людей Риб, потрібно бути готовим до того, що що представники цього знаку можуть виявитися зрадниками. Риби можуть зрадити в останній момент. Рибам також часто складно довести розпочате до кінця, вони завжди пливуть за течією. Зате з Рибами практично завжди можна знайти емоційний комфорт. Правда, якщо Риби відчувають комфорт, вони можуть розслабитися і спати днями й ночами. Тож у побутовому плані Риби часто виявляються великими сонями, а іншим це буває складно переносити.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти