StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прогноз на 2021 рік: чого остерігатися і яких проривів чекати у рік Водолія

1 січня 2021, 10:10
Новий рік принесе екологічні лиха, повені, масові отруєння і аварії з водним транспортом.
гороскоп
Астрологічний прогноз на 2021 рік обіцяє народження Спасителя людства / Анастасія Олейникова для Главреда

2021 рік буде водолійським, оскільки дві найвпливовіші планети – Сатурн і Юпітер – з'єднаються в знаку Водолія. Вже 19 грудня 2020 року Юпітер опиниться у Водолії вперше за 12 років. Однак Юпітер у новому році буде перебувати як у Водолії, так і в Рибах.

Зазвичай ця планета перебуває в одному знаку протягом одного року, але цього разу в силу астрономічних причин вона рухатиметься по Водолію близько 10 місяців, а два місяці – з 14 травня і до 28 липня – проведе в Рибах.

У цей період можуть спливати якісь таємниці, розкриватися секретні справи. Не виключено, що в цей час ми дізнаємося якісь подробиці про життя сім'ї Путіна.

Або ж, навпаки, багато в цей час можна буде добре приховати або зробити таємно. Конфіденційні справи краще вирішуватиме саме в цей час.

читайте такожСлов'янський гороскоп на 2021: кому слов'янський прогноз обіцяє доленосні перемогиНе виключені прориви і відкриття в галузі медицини, хімії та створення ліків. Імовірно, якраз у цей період з'явиться не просто вакцина від коронавірусу, а й ліки, які будуть здатні ефективно його побороти.

Під час перебування Юпітера в Рибах буде велика небезпека повеней. Якщо в 2020 році нашим головним болем були масштабні пожежі, то цього року проблемою для багатьох країн стануть повені.

Також цей час загрожує небезпеками отруєнь, механічний пошкоджень, аварій, пов'язаних із водним транспортом, зокрема, можуть тонути пороми. Можливі також екологічні лиха, наприклад, вибухи на хімічних комбінатах.

Єдиний плюс – посуха в новому році не передбачається, і влітку 2021-го буде набагато більше опадів, ніж торік.

Народження Спасителя

У 2021 році відбудеться велика мутація – так звана, "Віфлеємська зірка". Йдеться про тісне поєднання Юпітера і Сатурна, яке спостерігалося в останній раз при народженні Ісуса Христа. Таке рідкісне явище відбудеться наприкінці наступного року, в зв'язку з чим на нас чекає зміна епох – закінчиться Епоха Землі, і почнеться Епоха Повітря, Ера Водолія.

З 21 грудня 2021 року і до 2219 року Юпітер і Сатурн будуть з'єднані в повітряній стихії.

Прогнозую, що в цей час народиться новий Спаситель світу, новий Сошант, новий Ісус Христос. Він народиться у період з 21 по 25 грудня наступного року десь на Уралі. І це народження відкриє нову сторінку історії Землі.

Початок Епохи Повітря говорить про те, що в найближчі 200 років стануть доступними багато прихованих раніше знань, вільно можна буде отримати інформацію, відбудеться безліч важливих відкриттів, зокрема, грандіозні міжпланетні подорожі. Замість людей стануть працювати роботи і технології, а людина при цьому зможе просто лежати на пляжі, засмагати і отримувати профіти. Це ми побачимо вже в найближчі 50 років.

Як будуть розвиватися людське мислення, наука і культура, залишається тільки здогадуватися. Однак цілком очевидно, що темпи цього розвитку будуть вражаючими.

За моїми прогнозами, люди колонізують Марс і Місяць, а міжпланетні польоти стануть звичайним явищем. Можливо, будуть відкриті "кролячі нори" і з'явиться можливість переміщатися через простір.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Ретроградні і статичні планети

У новому році ретроградним рухом відзначаться всі планети, крім, на щастя, Марса. Він "радував" нас своїм зворотним рухом у 2020 році, і через це серед іншого відновилася війна на Кавказі. На щастя, у 2021 році старі конфлікти не будуть переходити в гарячу фазу. Власне, тому в новому році не спалахне Придністров'я. Також має бути спокійно на Донбасі, крім хіба що складних ситуацій, можливих у січні-лютому 2021 року.

читайте такожДругий шанс, розгадка секретів і небезпеки: докладний місячний календар на січень 2021 рокуВересень буде багатим на ретроградності, тому в першому місяці осені цілком можна очікувати суттєвого спаду світової економіки. Цього місяця будуть ретроградними всі "повільні" планети: Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, а також наприкінці вересня – і Меркурій.

У жовтні статичними будуть: Меркурій, Юпітер, Сатурн і Плутон. Ця зупинка планет у жовтні може призвести до глибокої глобальної кризи, через що дадуть збій важливі процеси, що стосуються всього світу.

Також, найімовірніше, саме у цей період спалахне революція в Росії, а деякі країни можуть припинити своє існування.

Ретроградність "повільних" планет не так явно відбивається на буденних справах, а тому в нашому повсякденному житті це практично не буде помітно.

Але все ж слід бути вкрай уважними в періоди статичності Юпітера: 15-25 червня і 17-23 жовтня. У цей час не можна здійснювати будь-яких важливих кроків і приймати рішень у галузі юриспруденції, не можна вирішувати питання, пов'язані з судовими розглядами, не можна подавати до суду, призначати важливі судові слухання і в жодному разі не можна проводити переговори між країнами, в тому числі між Україною і Росією.

Не варто в ці дати оформляти документи на відкриття фірм і вирішувати важливі справи по розширенню своєї діяльності. Також не слід у цей період вирушати в далекі подорожі, особливо по воді, наприклад, у круїзи, прогулянки на човнах або яхтах – вода буде небезпечною. Не слід брати великі кредити, інакше згодом їх важко буде повертати. Також не слід починати важливі для вас освітні програми і братися за багато справ одразу.

Сатурн буде статичним 17-28 травня і 6-16 жовтня. У цей час не варто переходити на нову роботу, обіймати на нову посаду (особливо керівну), починати важливі великі проекти (особливо довгострокові), не варто будувати грандіозні плани, робити важливі розрахунки, підписувати довгострокові контракти, купувати нерухомість або земельні ділянки, реєструвати нові компанії.

Венера буде статичною і ретроградною з середини грудня 2021 року, тому цей місяць стане не найкращим часом для вирішення різних питань, пов'язаних із відносинами, любов'ю, красою, грошима, подарунками і покупками. Весілля і пластичні операції на цей час краще не планувати, а також краще не ризикувати грошима і не робити великих покупок.

Меркурій буде ретроградним 30 січня-21 лютого, 30 травня-23 червня, 27 вересня-18 жовтня. У цей час не слід підписувати важливих паперів і контрактів, відкривати бізнес, реєструвати підприємства.

Затемнення 2021 року

У 2021 році ми станемо свідками чотирьох затемнень. Завдяки цьому рік буде набагато простішим і спокійнішим, ніж 2020-ий, коли їх було цілих шість.

Три затемнення (одне місячне і два сонячних) відбудуться на осі Близнюки-Стрілець, тому саме ці знаки найбільшою мірою будуть відчувати на собі складну кармічну ситуацію. В якій саме сфері життя – про це може розповісти тільки індивідуальний гороскоп кожної конкретної людини.

читайте такожГороскоп на 2021 рік: кому світить зміна доліМісячне затемнення 19 листопада відбудеться на осі Телець-Скорпіон.

2020 рік був роком освіти, подорожей, комунікацій та нових знань. Для багатьох він "закрив ворота" для старого способу життя, а тому довелося вчитися новому, знайомитися з новими людьми, здобувати нові навички, працювати на відстані, змиритися з відсутністю закордонних поїздок. Однак при цьому люди дізналися багато нового про своє найближче оточення і країну, в якій вони живуть.

У 2021 році всі ці тенденції продовжаться, але поступово акцент буде зміщуватися на сферу фінансів і економічні трансформації – через Тельця і Скорпіона, на осі яких буде відбуватися затемнення. Тому в новому році можна вкладати гроші в отримання нових знань, навичок і умінь, щоб бути підготовленими і випереджати конкурентів.

Місячні затемнення нового року будуть пов'язані із закінченням або кульмінацією чого-небудь у вашому житті. А сонячні – будуть пов'язані із початком нових подій, причому ці події цілком і повністю будуть змінювати ваше життя.

  • 26 травня о 14:14 трапиться повне місячне затемнення. Воно співпаде з часом, коли завершаться багато навчальних програм. Це затемнення буде досить стресовим. У день, коли воно відбудеться, буде формуватися кілька напружених аспектів, які говорять про складність і зміни, які далеко не всім припадуть до смаку. У цей період можуть відбутися серйозні зміни у сфері вищої освіти або міжнародних відносин. Якийсь процес або якесь явище має завершитися. Напружений аспект з Юпітером, який до цієї дати вже перейде в Риби, вказує на події, пов'язані з масовими і глобальними речами. Тобто події цього місячного затемнення можуть торкнутися досить великої кількості людей. Юпітер хоч і є позитивною планетою, але може приносити також і неприємності, і розчарування при певному положенні. Так, наприклад, перебуваючи в Рибах, він обіцяє обмани, ілюзії, розкриття таємниць, а також повені.
  • Друге затемнення відбудеться 10 червня о 13:53. Це буде кільцеве сонячне затемнення, яке вважається складним, навіть "сатанинським". Відбудеться воно в градусі магії, таїнства, чародіїв – в 20-му градусі Близнюків. Символ цього затемнення – три змії, що повзуть по землі. Це затемнення буде пов'язано з планетою Нептун, а це означає, що воно може принести брехню, обман і ілюзорність, може створити складності в поїздках, комунікації, переговорах і встановленні нових зв'язків. Поблизу цього затемнення може бути маса занепокоєнь і розчарувань. Не виключені стихійні лиха, особливо пов'язані з водною стихією: повені, розливи палива, масові отруєння. Можуть бути зміни в області отримання і передачі інформації. Крім того, Сатурн, який має гармонійний аспект до точки затемнення, говорить про те, що зміни, які воно несе, можуть мати довгострокові наслідки. Тому це буде непоганий час для планування майбутнього, складання списку справ, звернення до астролога, підвищення власної дисципліни і відповідальності.
  • 19 листопада о 10:57 відбудеться часткове місячне затемнення. Це буде перше затемнення на осі Телець-Скорпіон. Воно змістить акцент на сферу фінансів і особистих ресурсів. Затемнення буде пов'язано з напруженим аспектом Юпітера, що позначиться на заробітках: може поставити крапку в якихось справах, залишити без роботи або посприяти її зміні. Не виключено, що в листопаді-грудні вибухне глобальна фінансова криза. В цей час може обвалитися чимало валют, у тому числі й українська гривня, і казахський тенге, і російський рубль. В аурі затемнення не виключені різного роду катаклізми, землетруси, перебої з електрикою, вибухи, пожежі та інші непередбачені ситуації.
  • 4 грудня, о 9:42 за Києвом, відбудеться повне сонячне затемнення, яке стане останнім затемненням на осі Близнюки-Стрілець у даному циклі. Воно вказує на важливі події і відкриття дороги в майбутнє. Це затемнення підсумує події останніх кількох років. Зміни, які відбувалися у сфері освіти, комунікації, торгівлі, ідеології та відносин між країнами, завершилися у 2020. А в 2021-му настане час наводити порядок у всьому цьому, перш за все, у фінансових і економічних системах. Це затемнення сприятливе для постановки нових цілей у професійному плані, які допоможуть знайти "ґрунт під ногами". Якщо вам не вистачає знань, то зараз – наприкінці 2020 року і на початку 2021-го – відмінний час, щоб взятися за навчання.

Найнебезпечніші періоди 2021 року

У новому році напружених періодів, коли необхідно бути вкрай пильними і піклуватися про власну безпеку, буде предостатньо.

  • Друга половина січня-перша третина лютого. Практично весь цей період буде діяти напружений аспект Марса до "повільних" планет. До того ж, Юпітер з Ураном в цей період будуть у напруженому положенні по відношенню один до одного. Участь такої великої кількості планет у напружених аспектах свідчить про можливі катастрофи, пожежі, вибухи, природні катаклізми, народні заворушення, вбивства, військові конфлікти, надзвичайні події. У цей час держави можуть зазнати величезних фінансових втрат при ліквідації наслідків катастроф і аварій. Неминуча тряска в економічному секторі. Помилки в цей період матимуть важкі наслідки. Всі події цього періоду матимуть відголоски в далекому майбутньому.
  • 20 квітня-9 травня. На травневі свята може бути маса ДТП.
  • 8-12 червня – катастрофічний період, коли великою буде загроза аварій і дорожніх пригод.
  • 25 травня. Складний період на нас чекає поблизу затемнення. Виникнуть ризики і проблеми з водою, міжнародними відносинами, релігійними темами. Може початися якийсь джихад, когось почнуть вбивати, різати голови. Можливі зіткнення на ґрунті ідеологій, расових відмінностей, а також проблеми через розлив небезпечних речовин і отруєння.
  • Кінець червня-початок липня. Непростий період, коли зберігатиметься складна конфігурація за участю Марса. Це може вказувати на низку раптових неприємних подій, які матимуть наслідки в майбутньому. Існує імовірність катаклізмів, військових зіткнень, неприємних несподіванок, заворушень, різного роду проблем. Крім того, Марс у цей час йтиме по Леву, а Лев вказує на любов і відносини. Тобто в цей період можливі непорозуміння, сварки і конфлікти між подружжям або близькими людьми.
  • 14-23 липня – катастрофічно неприємний і небезпечний період.
  • 6-9 серпня і 13-17 вересня – небезпечний період, що загрожує аваріями і непередбаченими неприємностями.
  • 20 жовтня-5 листопада. Найтриваліший і найскладніший період 2021 року. Він буде пов'язаний із ризиками для життя, здоров'я і фінансів. Марс буде в знаку Скорпіона, а таке положення Марса загострює загрози і пристрасті, закладає можливості революцій, може погіршити і без того напружену атмосферу.
  • 3-5 грудня – ще один складний період, коли слід бути максимально обережними.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти