StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Природжені переможці: астролог назвала найпотужніший знак Зодіаку

2 березня 2020, 05:30оновлено 8 березня 2020, 21:12
Астролог Оксана Костюк розповіла про кульмінацію повітряного елемента Зодіаку.
ведична астрологія

Одна з особливостей природи накшатри Шатабхіши - це на все дивитися з підозрою, повідомила астролог вищої категорії Оксана Корстюк.

За її словами, ці люди зазвичай не поспішають звикати до нових речей, ідей, місць і нових знайомств. Їх підозрілий характер часто змушує їх бути насторожі, тим самим роблячи їх здатними захищатися від неприємностей.

"Люди Шатабхіши,рідко пускають у свій внутрішній світ інших людей. Самітницький аспект виникає безпосередньо через їню схильності до створення цих стін і кордонів", - розповіла вона Главреду.

відео дня

Вона стверджує, що такі люди, як правило, одинаки, ексцентричні, і інтровертні. Плюс полягає в тому, що передислокація дає можливість залишатися на самоті. Самотність породжує споглядання, яке, в свою чергу, породжує мудрість і просвітлення.

Ведичний астролог звернула увагу на те, що у негативних випадках це усамітнення може призвести тільки до песимізму і жалості: "Це становить кульмінацію повітряного елемента Зодіаку, наділяючи людей сильним інтелектом. У своєму вищому прояві, Шатабхіша може бути потужною, як повітря. Ця здатність дає можливість ставиться до всіх без упереджень, суджень і забобонів завдяки особливому магнетизму - ось що робить філософом Шатабхішу".

Вона підкреслила, що символ накшатри – коло і вихід за межі, підняття над нормами соціуму, контркультура, створення груп, які не підкоряються загальним правилам – це привілеї люде Шатабхіши.

читайте такожСтрах і одержимість у березні: астролог попередила про глобальні зміни

"Люди Шатабхіши виступають за громадянські права, антивоєнний рух, проти расизму. Мула і Шатабхіша — найбільш аскетичні, відокремлені та філософські накшатри", - додала астролог.

Нагадаємо, раніше астролог Оксана Костюк дала вражаючий прогноз на березень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти