StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названо країни, які ідеально підходять кожному знаку Зодіаку

16 серпня 2020, 05:59оновлено 16 серпня 2020, 18:37
Влад Росс розповів, в яку країну кожен із знаків повинен якщо не переїхати на ПМП, то хоча б з'їздити раз у житті.
туризм
Астролог розповів, в які країни варто вирушити кожному зі знаків Зодіаку / фото: kupi-polis.at.ua

Щоб підібрати країну, яка ідеально підходить для життя, відпочинку, відновлення сил, роботи або розвитку кожній конкретній людині, потрібно складати її гороскоп – це багато в чому залежатиме від часу народження. Однак можна визначити приблизний перелік країн, які підходять по духу кожному зі знаків Зодіаку і куди хоч раз у житті варто з'їздити.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Овен. Овнам найбільше підійде східна частина Німеччини чи Ірландія. Саме там вони будуть почувати себе найбільш комфортно.

відео дня

Тілець. Для представників цього знаку ідеально підійде наша країна – Україна, а також Швейцарія і Болгарія.

Близнюки. Близнюкам найбільш затишно буде у Сполучених Штатах Америки, а з європейських країн – у Бельгії.

Рак. Найбільш гармонійно Раки почуватимуть себе в Індії та Голландії.

Лев. Ідеальна країна для Левів – це Франція, саме там вони відчують себе "у своїй тарілці". Також Левам буде комфортно в Об'єднаних Арабських Еміратах і Сінгапурі.

Діва. Оскільки Діви – це дуже прагматичний і працьовитий народ, їм чудово підійде Японія. Менталітет японців буде дуже близький Дівам. Крім того, Дівам точно припаде до душі Західна Німеччина.

Терези. Терезам буде казково добре у Великобританії та Данії, а також у Канаді. Це їхні країни по духу. Особливо Терезам сподобається ввічливість населення цих країн.

читайте такожПсихи та генії: астролог назвав найбільш чудернацькі знаки ЗодіакуСкорпіон. Представникам цього знака буде комфортно в Ірані, Афганістані, а також в Угорщині.

Стрілець. Найбільш гармонійно Стрільці почуватимуться в Італії і Польщі. Їх не залишить байдужими релігійність цих країн, а також хитринка, притаманна тамтешнім народам.

Козерог. Козерогам відмінно підійдуть Швеція і скандинавські країни. Також непогано їм буде в Китаї та Тибеті.

Водолій. Водолії по-справжньому відчує себе "на своєму місці" в Норвегії, Ісландії та Росії. Також, поза всяким сумнівом, Водолії, які понад усе цінують свободу і незалежність, дуже оцінять Амстердам, відчують, що це їхнє рідне місто. Крім того, комфортно представникам цього знаку буде в країнах колишньої Югославії: у Сербії, Чорногорії та Хорватії.

читайте такожГороскоп всіх знаків Зодіаку на 17 серпня: успіх, визнання та погана новинаРиби. Риби ідеально почуватимуться в Португалії та Фінляндії. Багатьом із них буде комфортно і в Непалі. Також Риб не залишить байдужими Венеція – їм буде затишно у цьому місті.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти