StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На межі вибуху": великі потрясіння в України ще попереду

4 травня 2020, 06:03
Епідемія, палаючий Чорнобиль і фінансова криза були лише "квіточками", вважає Влад Росс.
Астролог розповів, чому Україну так "штормить", і чи буде весь 2020-ий таким складним / УНІАН
Астролог розповів, чому Україну так "штормить", і чи буде весь 2020-ий таким складним / УНІАН

З перших днів 2020 рік для України не задався. У перших числах січня український літак був збитий в Ірані, а далі пішло-поїхало: епідемія коронавірусу, криза, палаючі ліси в Чорнобильській зоні і не тільки, пилові бурі, Київ, що задихається, і так далі. Однак така тряска була цілком прогнозованою, і весь 2020 рік буде для України дуже непростим, причому новий етап кризи – попереду.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

"Весна в Україні, зважаючи на перераховані події, вийшла гарячою. Причому попереду травень, і не виключено, що українці перестануть підкорятися карантину, якщо він буде продовжений, і будуть балансувати на межі вибуху. Тобто, якщо влада спробує тримати людей під замком, може розгорітися протистояння народу і влади. Тому важливо цього не допустити, запустивши економіку", – зазначив Росс.

відео дня

читайте також"Важливі пости та геніальні діти": астролог назвав щасливців травняЗа словами астролога, напружений період у житті України пов'язаний із розташуванням планет Сатурн і Плутон, які знаходяться в першому домі гороскопу нашої країни, де Сатурн вказує на зміни, переломні моменти, великі випробування (недарма називається "планетою великого нещастя"), а Плутон говорить про глобальність процесів і подій, а також про вплив цих подій на цілі народи.

"Саме ці дві планети псують картину, і через них 2020-ий вже точно не назвеш сприятливим роком. У плані економіки України – так точно", – додав Влад Росс.

За його прогнозами, на українців чекає полегшення лише в 2021 році, коли почнеться "все хороше в долі України".

При цьому не тільки перша половина року буде складною для України, друга хвиля потрясінь ще попереду, передбачає астролог.

"Враховуючи цикл оберту Сатурна – планети великого нещастя, труднощів і подолання – у гороскопі нашої країни, нам доведеться дуже несолодко в кінці 2020 року, а, якщо бути точним, то в жовтні-листопаді. Це буде дуже складний період для України. Зокрема, може серйозно обвалитися гривня, а уряд виявиться нездатним упоратися з економічними проблемами і викликами", – розповів Влад Росс.

читайте такожЗалишаться без легенів: астролог зробив страшний прогноз про коронавірус в РосіїЧерез недієздатність, яку продемонструє нинішній Кабмін, за прогнозом Росса, на уряд чекатимуть кадрові перестановки.

"У жовтні-листопаді уряд очолить дуже харизматичний прем'єр-міністр. І саме завдяки йому Україна почне підніматися і демонструвати економічне зростання", – зазначив астролог.

А поки що, за словами Влада Росса, на українців чекає період невизначеності, труднощів, перешкод.

"Зміни на краще і перспектива світлого майбутнього з'являться восени, особливо якщо президент Зеленський наважиться піти на серйозне перетрушування і зміну свого оточення", – підсумував він.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти