StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Майстри обдурювання: астролог розкрила карму народжених у березні

9 березня 2020, 06:30
Астролог радить ділитися прихованими знаннями.
ведична астрологія
Астролог радить ділитися прихованими знаннями / jyotisha.net

Астролог вищої категорії Оксана Костюк розповіла про карму людей накшатри Шатабхіши.

Нерідко їх супроводжують проблеми в сімейних відносинах з причини прояву характеру і різкості, повідомила вона Главреду.

За її словами, серед негативних рис характеру - відчуття самотності, нестача впевненості в собі, замкнутість, скритність, прямолінійність, впертість, а також лінь, вразливість до всіх типів психічних, емоційних і психологічних розладів.

відео дня

Астролог стверджує, що Шатабхіша не завжди готова поділитися прихованими знаннями, які вона виявила і намагається приховати їх так само як океан приховує безліч загадок.

"Тому Шатабхіша — одна з накшатр, найбільш тісно пов'язаних зі ЗМІ, особливо з електронними. У сучасному світі мас-медіа працюють, базуючись на двох принципах — замовчування і обману. Вони знають правду про правлячу владу, тоді як звичайні люди отримують "димову завісу". Шатабхіши — справжні майстри обдурювання", - стверджує ведичний астролог.

Вона звернула увагу на те, що люди Шатабхіша зазвичай "тихі", однак вони часто вимовляють суворі істини в найбільш невідповідні моменти, бо витонченість і чутливість не є їх сильною стороною.

"Їм часто доводиться створювати свої власні правила боротьби з сьогоднішнім бурхливим світом, що додає незручність в їх вроджену природу. У них дуже холодні, розважливі голови, і існує помітна тенденція повністю пригнічувати емоційну природу", - пояснила експерт.

читайте такожВідкрити еліксир життя: астролог дала вражаючий прогноз на березень

Астролог додала, що в матеріальному плані Шатабхіша вміє перетворювати все в нуль, тому їх нерідко супроводжує досвід злиднів чи повної втрати сім'ї на якомусь етапі життя.

Нагадаємо, раніше астролог назвала найпотужніший знак Зодіаку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти