StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яким буде квітень і найгірший період місяця

1 квітня 2020, 04:49оновлено 15 квітня 2020, 09:44
Зірки говорять, що "епоха бабла" закінчиться і розпочнеться Епоха Водолія.
Влад Росс розповів, як пандемія коронавірусу буде розвиватися в квітні / Главред
Влад Росс розповів, як пандемія коронавірусу буде розвиватися в квітні / Главред

Квітень 2020-го пройде під девізом "Не всі ми помремо, але всі ми змінимося".

Багато в чому характер і наповненість місяця буде визначати поєднання Юпітера, символу соціуму, масштабності і глобальних процесів, і Плутона, символу смерті і перетворення. Їх точне з'єднання відбудеться 5 квітня, і його вплив найбільше буде відчутним у першій половині квітня. В усі інші дні місяця ми відчуємо ефект від цього поєднання планет, проте меншою мірою.

Поєднання Юпітера і Плутона відкриє нову сторінку в історії світу. Плутон обіцяє нам трансформації, перетворення і, на жаль, смерті, а Юпітер додасть всьому цьому масштабності і широти розмаху. Тому можна прогнозувати, що людство чекають серйозні зміни і масштабні події.

відео дня

До речі, під аурою поєднання Юпітера і Плутона пройшла і друга половина березня. Події, які почали розгортатися в цей період (пандемія коронавіруса), шокували світ.

У будь-якому разі, картина світу у квітні 2020 року може кардинально змінитися, а події цих днів можуть торкнутися більшої частини населення планети. Відповідно, якщо Плутон буде відповідати за кризу і смерть, то Юпітер – за величезні масштаби цих кризових явищ і смертей. Тому найбільшу кількість смертей від Covid-19 слід очікувати в першій половині квітня.

Крім того, перша половина місяця обіцяє безліч катастроф, аварій і потрясінь. У багатьох в цей час зміняться духовні орієнтири, ставлення до життя і смерті, зміниться звичний спосіб життя.

читайте також"Альфонси кинуть на гроші": астролог сказав, кому побоюватися аферистів-коханців

Інший аспект, який у квітні буде впливати на наше життя – це Марс, який увійде в знак Водолія. Одразу слід застерегти: Водоліям в цьому місяці мало не здасться. Марс у такому положенні обіцяє неймовірну активність і буде пов'язаний з колективними цілями та діяльністю у спільнотах. Через те, що Марс протягом усього квітня буде залишатися у Водолії, багатьох почнуть надихати ідеї свободи і незалежності. А тому багато хто почне чинити опір карантину та необхідності сидіти вдома, особливо – в останній декаді місяця. Люди будуть бунтувати і протестувати, однак все це буде обмежено карантинними заходами. Тому бунтарям доведеться шукати однодумців у Мережі, і їм вдаватиметься об'єднуватися в якісь групи і спільноти.

Та й загалом, у квітні багато хто зможе знайти друзів, приятелів, однодумців в інтернеті, соціальних мережах.

Також у цей період розкошуватиме і процвітатиме будь-який інтернет-бізнес, пошта, доставки, вантажоперевезення... Стане набагато більше можливостей для розкрутки бізнесу в мережі. Ті, хто давно хотів перейти до шопінгу в інтернеті, замовленням через інтернет, тепер будуть змушені це зробити – зараз саме час.

Однак при цьому деякі бізнеси будуть змушені закриватися (наприклад, ресторани), і багато з них вже не відкриються.

Тож слід бути готовими до того, що в квітні ви відчуєте вплив Марса, планети дій і заповзятливості, що перебуває в Козерозі, а це вказує на активне впровадження нововведень, реформ, планів та проектів. Марс у такому положенні не потерпить старого і виявить прагнення до революційного. Цей період буде відзначений плутаниною і нестійкістю.

Так, наприклад, фінансові ринки і бізнес будуть рости, то падати, а то і зовсім валитися. Валюти будуть скакати то вгору, то вниз. Юпітер буде вселяти оптимізм і спонукати, наприклад, скупити за безцінь цінні папери, але потім завдяки Марсу буде відбуватися розворот. Тому готуйтеся – фінансових гойдалок не минути.

Слід зазначити, що раптові бунти і заколоти в квітні будуть мати всі шанси перерости в масштабні руху, причому особливо це може проявитися в країнах під знаком Водолія, а до таких, наприклад, належить Росія.

читайте також"Біда не приходить одна": астролог назвав "бідолах" квітня 2020

Перша декада квітня – самий поганий період місяця. Він буде просто переповнений несподіваними труднощами і неприємними подіями. Марс буде в жорсткому квадраті до Урану, що свідчить про часті катастрофічні ситуації, які будуть вибивати з колії. Тому з 1 по 10 квітня краще утримайтеся від важливих рішень і змін. Найкращим рішенням буде перебувати на карантині і нічого в своєму житті не змінювати.

Особливо несолодко доведеться всім нам поблизу повного місяця, а це відбудеться 8 квітня о 5.35 ранку. Тому 6-9 квітня – найбільш катастрофічний і аварийнонебезпечний період, коли краще не сідати за кермо, утриматися навіть від поїздок на невеликі відстані, по місту, а, тим більше, не літати, тому що будуть падати літаки. Хоча в цей час через карантин і закриті кордони мало хто зможе літати, що в даному випадку добре...

У другій декаді квітня, 11-18 числа, складеться сприятливий період для ведення бізнесу та ділової активності. Марс у цей час зробить прекрасний аспект до Венери, що також обіцяє успіх у любовних справах. Тому в період з 11 по 18 квітня сміливо організовуйте романтичні зустрічі, будуйте плани з коханими і зав'язуйте романи. Враховуючи нинішні обставини, це буде відмінний час для зав'язування інтернет-романів і відносин в інтернеті, в листуванні. Адже з 3 квітня і до кінця місяця планета любові і грошей Венера буде перебувати в Близнюках. А Близнюки – це спілкування, інтернет, мережі і глобальний світ. Більш легковажного положення Венери, як це, не існує, тому складно буде створити більш-менш міцні стосунки. А ось вступаючи у стосунки другій декаді квітня, можна розраховувати на більш міцні зв'язки.

Крім того, Венера в Близнюках з 3 квітня і до кінця місяця дасть прекрасні можливості для великих покупок. Зокрема, якщо планували, не відкладайте на інший час придбання автомобіля. Це – найкращий місяць для покупок у автосалоні іномарок, особливо найновіших моделей (інакше потім їх просто не привезуть в країну, так і автосалони можуть закритися). Близнюки – це транспорт, гаджети, мобільні телефони, засоби зв'язку. Тому все це можна купувати в цьому місяці. Венера обіцяє, що покупки будуть вдалими.

Нерухомість краще купувати в самому кінці місяця, коли Меркурій увійде в знак Тільця 27 квітня. Кращі числа – 29 і 30. Купівля нерухомості в ці дні буде блискучою.

До речі, через те, що Меркурій з 12 квітня буде у вогняному Овні, всі хвороби будуть спалюватися і поступово сходити нанівець, зокрема, будуть зникати інфекції, що передаються повітряно-крапельним шляхом. До 12 квітня, поки Меркурій в Рибах, інфекції, що передаються повітряно-крапельним шляхом, будуть просто вирувати, а Юпітер з Плутоном дадуть найбільшу кількість смертей, яку тільки можна собі уявити. А ось з 12-го числа все піде на спад...

Повний спад епідемії відбудеться після розвороту планети Плутон, пов'язаної з богом підземного царства – Аїдом, а також зі смертю і знищенням. 25 квітня Плутон розвернеться і піде у зворотному напрямку. Тому коса смерті почне слабшати саме з 25 квітня.

читайте такожГороскоп на квітень-2020: Близнюки на коні, а Водоліям світ видасться склепом

У травні всі зможуть зітхнути з полегшенням, побачивши, що коронавірус зійшов нанівець. Але до того, на жаль, кількість смертей потрясе світ. Особливо постраждають романські народи: Італія, Іспанія, Франція, оскільки генетично вони більше схильні до цих захворювань. Німеччину й Англію це зачепить в меншій мірі. Менше всього схильні заражатися коронавірусом шведи.

Тож після розвороту Плутона, за моїми прогнозами, з пандемією буде покінчено.

19-22 квітня утвориться жорсткий квадрат між Сатурном і Сонцем, що обіцяє труднощі, перешкоди і стресові ситуації, а також буде велика небезпека катастроф. Зради, депресії, застій, ступор – всього цього в названі дати буде в надлишку. Краще в цей час не починати нових справ і ні з ким не зустрічатися.

Коли буде молодий Місяць 23 квітня, потрібно загадувати найважливіші бажання і обмірковувати плани. Крім того, у ці дні можна почати нову справу або стартувати з новим проектом. Молодик буде 23 квітня о 5.26 ранку.

Кінець квітня буде дуже яскравим. Сонце з 24 квітня і до кінця місяця буде в з'єднанні з Ураном, Плутон розвернеться. Багато у кого виникне гостра потреба у свободі, вираженні і проявленні себе. Тому можливі стихійні протестні виступи, революційні заколоти, буяння фарб і емоцій. Краще на ці дні нічого не планувати і діяти в залежності від ситуації. Все буде мінятися і трансформуватися.

Крім того, це буде найкращий час для неординарних людей і геніїв. Тому саме в кінці квітня при з'єднанні Сонця з Ураном ми можемо дізнатися радісну новину про те, що вакцина від коронавірусу знайдена або винайдено ліки. З'єднання Сонця з Ураном породжує геніальні ідеї, розширює творчі пориви і дає можливість для перетворення світу.

Отже, квітень обіцяє круто змінити світ, і він ніколи не буде таким, як раніше. Це зовсім не говорить про те, що, наприклад, розвалиться Євросоюз. Навпаки, біда тільки згуртує всі країни ЄС. Всі стануть міцнішими, і ніякого розпаду не буде. А переможе глобалізм.

До речі, Грета Тунберг стала певним символом глобалізму. Невипадково після її виступу в ООН різко очистилася планета. У Китаї стало менше викидів, з космосу нарешті не видно загазованості і смогу над його територією. У Венеції вода в каналах очистилася настільки, що туди стала запливати риба, більше того, туди почали заходити дельфіни. Все змінюється, очищається і перетворюється. Так настає Епоха Водолія...

Люди усвідомлюють, що потрібно діяти спільно, об'єднаними зусиллями світового співтовариства. Епоха "бабла" закінчується (з'єднання Юпітера і Плутона повністю зруйнує епоху, коли світом правили гроші) – починається Епоха Водолія.

Влад Росс, астролог, спеціально для Главреду

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти