Гороскоп на червень 2023 для Тельців: криза, несподівані витрати, удача в любові

Гороскоп Телець - що принесе червень в роботі, любові та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

У червні Тельці можуть познайомитися з важливою людиною, яка позитивно вплине на хід життя, свідчить гороскоп.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Тельців. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в повню 4 червня Тельці можуть переосмислити якісь фінансові справи. Можливе завершення угоди або отримання грошей. Не виключена криза і несподівані витрати.

6 червня Венера - планета краси, комфорту, задоволень, любові, грошей - входить в четвертий будинок гороскопу Тельців до 10 жовтня. Ви можете продавати або купувати нерухомість, переїжджати, здійснювати покупки для будинку. На Тельців чекають новини, пов'язані з членами сім'ї. Крім того, можливо відбудеться романтичне знайомство і пригода.

12 червня Меркурій входить в сектор грошей. Це вдалий період для переговорів, підписання фінансових угод, пошуків роботи. Цього ж дня Плутон - планета трансформації та змін - розвертається в ретроградний рух. Вам варто закінчити ваші справи, довчитися, замислитися над досягненнями.

З 17 червня Сатурн може сповільнити деякі процеси. Можливо, ви планували реалізувати якийсь проект, але команда відмовиться. Або, наприклад, ви збиралися на зустріч з друзями, але у когось зміняться плани.

Молодик 18 червня відбудеться в секторі фінансів. Чекайте отримання доходів, зарплати. Можливо вдале вкладення грошей, укладення вигідної угоди, нова робота. Також це вдалий період для нових починань.

22 червня ви можете познайомитися з якоюсь важливою особистістю, яка позитивно вплине на хід вашого життя. 28 червня можливі нові зустрічі, подорожі.

30 червня Нептун розвертається в ретроградний рух до 6 грудня. Сповільняться процеси реалізації бажань, цілей.

При цьому Юпітер - планета достатку, удачі, прибутку, любові, шлюбу, дітей - в червні буде в знаку Тельця. Таким чином, представникам цього знака зодіаку пощастить у фінансах, угодах та коханні.

Дивіться відео - Гороскоп Телець на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти