Гороскоп на квітень 2024: що можна і чого категорично не можна робити

Гороскоп на квітень 2024: що можна і чого категорично не можна робити

В ексклюзивному коментарі Главреду астролог розповів, як уникнути неприємностей у квітні, що обов'язково потрібно зробити в цей період.

Гороскоп на квітень каже, що другий місяць весни обіцяє стати насиченим періодом подій. У цей період на нас очікує низка астрономічних і планетарних явищ, а також важливі події, каже астролог Влад Росс.

В ексклюзивному коментарі Главреду експерт розповів, як уникнути неприємностей у квітні, що обов'язково потрібно зробити в цей період.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що можна і чого не можна робити у квітні

У квітні 2024 року рекомендується:

У квітні 2024-го не рекомендується:

Дивіться відео гороскопу астролога Влада Росса на квітень:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти