StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп всіх знаків Зодіаку на сьогодні: пік напруги та ризиковані зв'язки

14 квітня 2021, 12:16оновлено 6 травня 2021, 17:09
Названо зодіакальних представників, яким світить несолодкий день.
Напруга одного знака Зодіаку може опинитися на піку
Напруга Близнюків може опинитися на піку / flickr.com/wendelinjacober

У середу, 14 квітня та 4 місячний день, знакам Зодіаку Телець, Близнюки, Скорпіон та Стрілець доведеться несолодко. Гороскоп на 14 квітня 2021 року попередив, що Тельцям можуть спробувати ускладнити життя недоброзичливці, а Близнюкам загрожує пік напруги.

Скорпіони можуть зіткнутися з хворобами сечостатевої системи, а Стрільці здатні почати розкидатися словесними стрілами, пише supercook.ru.

Терези попереджені про нові зв'язки й справи, які можуть бути ризикованими.

Астропрогноз для водних знаків Зодіаку на 4 місячний день

Риби (народилися з 19 лютого до 20 березня)

Жінкам світить багато похвали. Після обіду настрій може "згаснути". Постарайтеся тверезо мислити, не впускайте у себе негатив.

Скорпіон (люди, які народилися з 24 жовтня до 22 листопада)

Краще не присвячувати час спілкуванню. Якщо хочете чогось домогтися – вашою опорою має бути воля, а не фарт. У всіх справах необхідна обачність. По самолюбству жінок можуть завдати удару. Під час конфліктів проявіть розсудливість.

Рак (люди, які народилися з 22 червня до 22 липня)

Настав такий етап, коли хороші відносини з членами колективу та з керівництвом грають дуже важливу роль. Постарайтеся мати заначку – на грошовому фронті може бути нерайдужна ситуація.читайте такожГороскоп всіх знаків Зодіаку на завтра: прорив та любовні невдачі

Астропрогноз для повітряних знаків Зодіаку на 4 місячний день

Близнюки (народилися з 21 травня до 21 червня)

Не витрачайте сили на балаканину. На грошовому фронті можлива нерайдужна ситуація через те, що доведеться направити кошти на сферу здоров'я. Увечері через погану звістку можливий пік напруги. Варто очікувати найгіршого розкладу.

Терези (народилися з 24 вересня до 23 жовтня)

Будьте обережні – нові зв'язки можуть бути ризикованими. Є загроза вплутатися у ризикові справи. Через неуважність ви можете "гальмувати", можливі проколи.

Водолій (люди, народжені з 21 січня до 18 лютого)

Не варто опиратися на чиїсь слова – довіряйте своєму розуму й внутрішньому голосу. Ви можете стати нерішучими через неправильні відомості чи сторонній вплив. Через нерішучість може "схуднути" гаманець.

Астропрогноз для земних знаків Зодіаку на 4 місячний день

Козеріг (люди, народжені з 22 грудня до 20 січня)

Ви будете дуже працездатні – можна зробити багато справ. Під час спілкування необхідно аналізувати ситуацію й "вмикати" дипломатичність.

Телець (люди, народжені з 21 квітня до 20 травня)

Недоброзичливці можуть спробувати якось зіпсувати вам життя. Зробіть так, щоб у робочих відносинах був спокій. Потрібна заначка – можливо, доведеться витратити велику суму. Вечір можна присвятити активному відпочинку.

Діва (люди, народжені з 23 серпня до 23 вересня)

Працездатність буде дуже висока – можна буде зробити багато чого. Після обіду ви можете посваритися з рідними. Постарайтеся не приймати рішення похапцем.

Астропрогноз для вогняних знаків Зодіаку на 4 місячний день

Стрілець (люди, народжені з 23 листопада до 21 грудня)

Зірки будуть до вас не дуже прихильні. Варто бути зібраними й рішучими. Через гострі слова загрожують конфлікти. Ви можете серйозно поранити словом когось із близьких. Ретельніше за словами варто стежити жінкам.

Лев (люди, народжені з 23 липня до 22 серпня)

Постарайтеся нічого не упустити, не час для розгойдування. Якщо ви не направите енергію у мирне річище – вона стане руйнівною. Залиште все другорядне без уваги.

Овен (люди, народжені з 21 березня до 20 квітня)

Планети будуть до вас неприхильні. Швидше за все, не варто розраховувати на серйозні результати – не допоможе ні підтримка, ні докладені зусилля. Через прямолінійність та впертість загрожують неприємності.

Прогноз та поради на середу від астролога Юлії Погорельченко

Астролог спрогнозувала, що 14 квітня 2021 року можна приймати рішення
Сьогодні можна приймати рішення, спрогнозувала Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Експерт поділилася з Главредом, що день буде продуктивнішим та гармонійнішим. За її словами, люди стануть більш ініціативними й активними.

Погорельченко додала, що можна приймати рішення і варто копати углиб.Вважається, що найточніший – особистий гороскоп.читайте такожПовний Місяць у квітні 2021: точний час і попередження від астрологів

Замовте персональний астропрогноз у Юлії Погорельченко, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти