StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на 6 травня для всіх знаків Зодіаку: на кого чекають глузування долі, а на кого - обман у коханні

5 травня 2020, 10:39оновлено 6 травня 2020, 10:39
Раки можуть знайти для себе несподіване джерело доходів, а у Козерогів все валиться з рук.
гороскоп, планети, астрологія
Гороскоп на 6 травня обіцяє удачу Левам

У середу, 6 травня, день обіцяє бути дуже суперечливим. Деяким знакам Зодіаку дуже пощастить, а комусь загрожують травми і обман. В цілому, гороскоп 2020 радить присвятити день творчості та отриманню нових знань.

Що сьогодні "світить" повітряним знакам Зодіаку

Гороскоп на сьогодні – Водолій

Представників цього знаку чекає дуже хороший день. Ви встигнете зробити все, що запланували – і продуктивно попрацювати, і повеселитися з друзями. Крім того, на вас чекає задушевна розмова з близькою людиною.

відео дня

Гороскоп на 6 травня 2020 року – Терези

Конфліктний день. Можливі сварки, суперечки й непорозуміння. Зірки радять зберігати спокій. Щоби досягти душевної рівноваги, займіться творчістю.

Гороскоп на 6 травня 2020 – Близнюки

Відкладіть справи на потім, все одно зосередитися на них не вийде. На вас чекає нове романтичне знайомство і буря позитивних емоцій.

Чого чекати вогненним знакам Зодіаку

Гороскоп на сьогодні – Лев

Левів супроводжує удача. Є шанс вдало завершити давні справи. Хороший день для публічних виступів – вас будуть слухати, затамувавши подих.

Гороскоп на 6 травня – Стрілець

На представників знаку чекають проблеми в особистому житті – образи, конфлікти, ревнощі не додадуть позитиву. Можливо розкриється зрада партнера.

Гороскоп на 6 травня 2020 – Овен

Зірки радять проявити обережність у другій половині дня, не виключені травми. Краще зайнятися домашніми клопотами і не наражатися на зайву небезпеку.

Що готує 6 травня земним знакам Зодіаку

Гороскоп на сьогодні – Телець

Пам'ятайте, мовчання – золото. Слідкуйте за тим, що і кому ви говорите, є ризик бовкнути зайве. З усіма проблемами доведеться впоратися самому і розраховувати лише на власні сили.

Гороскоп на 6 травня 2020 року – Діва

Поспішні рішення можуть призвести до негативних наслідків. І розв'язувати ці проблеми доведеться ще дуже довго. З коханою людиною можуть виникнути розбіжності, тому не гарячкуйте, зберігайте спокій.

Гороскоп на 6 травня 2020 – Козеріг

Постарайтеся стоїчно ставитися до насмішок долі, вам доведеться задовольнятися тим, що підносить життя. Особливо не пощастить чоловікам-Козерогам. За що б ви не взялися, все валиться з рук.

читайте такожГороскоп на травень 2020: кому загрожує "переворот" в особистому житті

Що напрогнозував гороскоп водним знакам Зодіаку

Гороскоп на сьогодні – Рак

Раки можуть знайти для себе несподіване джерело доходів. До речі, гроші може принести навіть ваше улюблене хобі. Але зірки радять тверезо оцінювати свої сили.

Гороскоп на 6 травня 2020 року – Риби

Будьте дуже обережні з малознайомими людьми. Ви можете стати жертвою шахраїв. При цьому вас порадує кохана людина – чекайте на романтичний сюрприз.

Гороскоп на 6 травня 2020 – Скорпіон

Скорпіонам дуже потрібно відпочити і змінити обстановку. Ваші сили вже закінчуються. Якщо ви не підете у відпустку найближчим часом – чекайте на проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, раніше екстрасенс Хаял Алекпєров склав гороскоп на травень 2020 року і попередив, що стосункам Левів, Дів і Козерогів загрожують "удари".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти