StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень-2020: Близнюки на коні, а Водоліям світ видасться склепом

31 березня 2020, 05:05
Стрільцям, Водоліям та Дівам, у першу чергу, слід боятися зараження коронавірусом.
Астролог розповів, що чекає на кожен із знаків Зодіаку у квітні, і хто ризикує підчепити коронавірус
Астролог розповів, що чекає на кожен із знаків Зодіаку у квітні, і хто ризикує підчепити коронавірус

"Не всі ми помремо, але всі ми змінимося" – під таким девізом пройде квітень 2020 року. Багато що в цьому місяці буде визначати поєднання Юпітера, символу соціуму, масштабності і глобальних процесів, та Плутона, символу смерті й перетворення.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

"Поєднання Юпітера і Плутона відкриє нову сторінку в історії світу. Плутон обіцяє нам трансформації, перетворення і, на жаль, смерті, а Юпітер додасть до всього цього масштабності й широти розмаху. Тому можна прогнозувати, що на людство чекають серйозні зміни та масштабні події", – зазначив астролог.

відео дня

При цьому Влад Росс склав прогноз на квітень 2020 го для кожного із знаків Зодіаку.

Влад Росс / Главред
Влад Росс / Главред

Щасливчики квітня:

Близнюки. Супер-місяць чекає на Близнюків, оскільки він пройде під аурою Венери, а це – їхня планета. Особливо прекрасними в цей час для Близнюків будуть любовні зустрічі, контакти і зв’язки. Багато Близнюків у квітні можуть зустріти кохання всього свого життя в інтернеті. Представників цього знаку чекає безліч радісних зустрічей і позитивних змін. На Близнюків чекає фарт при укладанні контрактів і договорів (вони будуть вдалими), пощастить їм і в новій роботі. На Близнюків чекають великі зміни, вони у квітні "на коні".

Козероги. Квітень стане періодом проривів у Козерогів. На них чекають глобальні завдання і глобальні зміни. Все, що вони змінюватимуть у своєму житті, реформуватимуть, буде блискуче. Рекомендую Козерогам в цьому місяці змінювати свій бізнес, роботу. Ті Козероги, у яких немає своєї справи, можуть сміливо почати її у другій половині місяця – справа піде легко і успішно. Вони можуть навіть відкрити нове підприємство, стартувати з чимось з нуля. Хоча в період карантину це начебто мало бути складно, але Козерогам це вдасться.

читайте такожЧому коронавірус "косить" італійців і коли все закінчиться: астролог дав відповідь

Скорпіони. На представників цього знаку чекає блискучий час. Плутон, символ, що керує знаком Скорпіона, буде в поєднанні з Юпітером протягом усього місяця. Тому в квітні гроші просто "нападуть" на Скорпіонів. Представники цього знаку виявлять вкрай щасливими в абсолютно несподіваних ситуаціях. У них може виникнути перспективний новий бізнес, особливо пов’язаний зі смертю і перетворенням (тобто з медициною, хірургією, кладовищами і ритуальними послугами). Скорпіони можуть сміливо ризикувати і вкладати гроші в цінні папери – вони доб’ються успіху.

Терези. У квітні дуже хороша ситуація складеться у Терезів. У цей час Терези можуть взятися за навчання, в тому числі й поставити за мету здобуття вищої освіти. У них відмінно піде процес віддаленого онлайн-навчання під час карантину. Терези повинні використовувати цей час для пізнання чогось нового, проходження онлайн-курсів або тренінгів. Також Терезів порадують романтичні подорожі всередині країни, поки не введений жорсткий карантин. Також у квітні Терези можуть знайти духовного вчителя і розкрити свої таланти, про які вони раніше навіть не здогадувалися.

Лузери квітня:

Водолії. Квітень пройде гірше нема куди у Водоліїв. Марс, планета малого нещастя, шарахне Водоліїв по повній. Плюс до Марсу приєднається Сатурн, планета великого нещастя, який увійшов у Водолія ще в січні та буде бити по Водоліям й далі. Особливо важко доведеться січневим Водоліям, їм дістанеться найбільше. Водоліям у квітні світ здаватиметься склепом. Адже це самий волелюбний знак Зодіаку, а всі нинішні заборони, обмеження, відсутність можливості пересуватися будуть змушувати Водоліїв відчувати себе, як в тюрмі. Біда не приходить одна – Водолії переконаються в цьому. У них буде все валиться з рук. Для них є загроза пограбування, нападу, викрадення автомобіля. Все буде складно і на роботі, зокрема, вони можуть посваритися з начальством. Їм слід бути готовими до ударів долі. Крім того, здатність організму опиратися хворобам у Водоліїв найнижча, ніж у інших, в цьому місяці.

Леви. Несприятлива ситуація і у Львів. Безліч їхніх договорів і контрактів можуть бути зірвані. Місяць буде насичений суперечками і конфліктами. Напруга буде відчуватися у стосунках із діловими партнерами, у колективі. Те саме буде і в сімейних стосунках. Тому серед Левів може бути багато розлучень. Карантин, який змусить подружжя постійно перебувати в компанії один одного, сім’ям Левів навряд чи піде на користь. Місяць однозначно не сприяє різким рухам і змінам у житті Левів. Також їх можуть усунути з посад, які вони займають, або звільнити.

Тільці. У квітні відбудеться потужне з’єднання Сонця та Урану в Тільці. А це – планети змін і революцій. Чорний Місяць – у домі зради, там же буде і Меркурій, а це небезпечно і обіцяє підстави, обмани, зради. Тому Тільцям всі фінансові справи краще скасувати. Та й взагалі, всі важливі справи краще відкласти на потім. Не варто також купувати нічого важливого. Не варто нічого змінювати. Також Тільцям слід бути уважними і не попадатися на хитрощі, що обіцяють швидке збагачення.

читайте такожПандемія коронавірусу була визначена наперед – астролог

Стрільці. У Стрільців у квітні можуть бути великі проблеми зі здоров’ям. Також можливі зради, сварки в сім'ї, складні любовні ситуації. Стрільцям може загрожувати звільнення з роботи і плутанина з фінансами. Невдалими будуть і поїздки. Є ризик потрапити в критичні ситуації на дорогах. Стрільцям щастить, що триватиме карантин, і буде обмежена їхня можливість їздити. Я взагалі не раджу їм сідати за кермо, інакше вони на рівному місці на швидкості 20 км/год можуть потрапити в аварію.

Нейтральним місяць буде для наступних знаків:

Раки. Представники цього знаку повинні бути дуже обережні з фінансами. У першій половині місяця їх легко можуть обдурити. Краще не вкладати гроші в будь-які фінансові проекти. Можуть бути складні ситуації з кредиторами і банками. У другій половині квітня всі ці проблеми можуть "розрулитися". Закінчаться успіхом будь-які плани, пов’язані з землею і нерухомістю. Наприкінці місяця на Раків може чекати дуже вдале вкладення в нерухомість.

Овни. Перша половина квітня у Овнів буде наповнена змінами, нестабільністю, складними ситуаціями і вічною біганиною. Буде якийсь калейдоскоп подій і пригод, які будуть стрімко змінювати одна одну. Овнам буде складно зосередитися, стежити за чимось і тримати ситуацію під контролем. Друга половина місяця буде більш сприятливою. Вона може принести нові хороші знайомства, зв’язки, корисні контакти. Овни можуть відкрити для себе нові спільноти. Вони зможуть реалізувати певні плани і проекти. У другій половині місяця Овни можуть дуже вдало інвестувати гроші, вкластися в проекти і в подальшому здобути успіх.

Діви. Перша половина місяця обіцяє стати складним періодом для Дів. Висока небезпека ДТП і нещасних випадків. Вони будуть дуже схильні до різних хвороб, в тому числі й коронавірусу. У другій половині місяця Діви перестануть хворіти, і ситуація складеться для них більш сприятливо. Перш за все, це проявиться в роботі: відкриються нові можливості, сприятливою буде і зміна місця роботи. Також Діви зможуть досягти успіху в новій справі.

Риби. На початку місяця Рибам щаститиме, і будь-яка сфера їхнього життя буде складатися сприятливо. Особливо це стосується фінансів. На них можуть чекати "халявні" покупки, за дуже вигідною ціною вони зуміють купити дорогі речі – від автомобілів до діамантів. Але в другій половині місяця Рибам слід бути обережними і остерігатися аферистів, особливо аферистів-коханців (коханок). Альфонси можуть кинути Риб на гроші. Також у другій половині місяця їм потрібно бути обережними в поїздках, в тому плані, що, вирушаючи кудись, вони можуть посваритися з родичами. Тому Рибам в цей час краще робити поменше рухів.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви зможете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти