StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на тиждень: кому не можна гнатися за двома зайцями

24 травня 2020, 02:19
Наприкінці травня Тельцям спрогнозовано велику удачу.
Наприкінці травня Близнюкам зірки не радять гнатися за двома зайцями – Гороскоп 2020
Близнюкам зірки не радять гнатися за двома зайцями / sobakidendy-news.ru

Астрологи склали гороскоп на тиждень – з 25 по 31 травня, і попередили, що Близнюки зможуть досягти успіху у більшості сфер життя, якщо не будуть гнатися за двома зайцями та поспішати.

Наприкінці тижня для Близнюків настає ідеальний час для ділових поїздок та зміни обстановки, йдеться у прогнозі, який опублікував ресурс SlovoFraza.

За прогнозом експертів, для Тельців у другій половині тижня настане час великої удачі та перемог, а найнебезпечніші та невдалі дні – 26 та 27 травня.

відео дня

Скорпіонам прогнозується вдалий час для романтики, спілкування та пошуків кохання, а 25 травня очікується найнегативніший день тижня, краще бути обережнішими у фінансовій сфері та у справах.

"...З вівторка енергетика зірок та планет стане набагато оптимістичнішою. Настане ідеальний час для фінансових вкладень, угод. Наприкінці тижня можна буде здійснювати дорогі покупки, робити подарунки родичам, друзям, другій половинці", – наголошується у матеріалі.

Раніше астрологи прогнозували, що у другій половині травня Стрільці, Овни та Раки можуть знайти кохання. Стрільцям спрогнозовано зустріч з приголомшливою особистістю, з якою вони можуть побудувати міцні стосунки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти