StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

День народження раз на чотири роки: астролог розкрив секрет народжених 29 лютого

29 лютого 2020, 05:46
Влад Росс назвав головну особливість тих, хто з'явився на світ 29 лютого.
День народження раз на чотири роки: астролог розкрив секрет народжених 29 лютого
"К сожалению, день рождения только раз... в четыре года": астролог пояснив, коли відзначати день народження тим, хто з'явився на світ 29 лютого / 1zoom.ru

Люди, які народилися 29 лютого, у високосний рік, змушені найчастіше відзначати свій день народження на день раніше або на день пізніше, а у декого і в паспорті вказана "стабільна дата" – 28 лютого або 1 березня. Однак, як заявив у коментарі Главреду астролог Влад Росс, тільки астрологи можуть підказати народженим 29 лютого, коли їм варто відзначати свій день народження.

"Краще за все звертатися до астролога, аби скласти річний гороскоп, соляр. Фахівець точно підкаже, коли саме, точно до хвилини, "включається" соляр, тобто коли Сонце в гороскопі повертається на своє місце, як було в момент народження людини", – зазначив Росс.

За словами астролога, "плаваючий" день народження, насправді, не тільки в народжених 29 лютого.

відео дня

читайте такожПощастить лише чотирьом: астролог назвав фантастично везучі знаки Зодіаку в березні"Наприклад, народжені 16 лютого цього року відзначали 16-го, проте сонце цього року повернулося на те ж місце на день пізніше. Таким чином, їх гороскоп включився 17-го числа", – пояснив Влад Росс.

Отже, істинний момент включення річного гороскопу у кожного з нас щороку – різний, підкреслив астролог, додавши, що цей момент рідко коли зсувається далі, ніж на 12 годин вперед або назад.

"Тобто, якщо людина народилася опівдні, то момент включення її гороскопу може зміститися на 12 годин назад або вперед, але все одно залишається в межах цієї дати. Якщо ж людина народилася ввечері, то включення її гороскопу може перекочовувати на наступний день", – уточнив Росс.

Тож тим людям, що з'явилися на світ 29 лютого, тільки астролог зможе підказати, в який саме день в той чи інший рік випаде точка включення їх річного гороскопу: чи то це буде 28 лютого, чи то 1 березня, а буває – навіть 2 березня.

Крім того, характеризуючи народжених 29 лютого, астролог зазначив, що їхня особливість полягає в тому, що саме за такими людьми завжди, в будь-якій суперечці, залишається останнє слово.

"Їхнє слово часто є вирішальним. Народжені 29 лютого ніби завершують якусь епоху. Адже раніше першим місяцем року вважався березень, а, відповідно, лютий – останнім", – підкреслив астролог.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти