StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог розповів, чим щасливий кожен знак Зодіаку

17 серпня 2020, 06:32
Влад Росс сказал, без чого не мислять себе щасливими різні знаки Зодіаку.
гороскоп
Астролог розповів, який із знаків Зодіаку відчуває щастя, руйнуючи все довкола, який – похвалившись машиною

Щастя для всіх полягає в різних речах. Однак, як правило, представників кожного зі знаків Зодіаку об'єднує спільне прагнення до чогось, без чого вони просто не мислять себе щасливим.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс. Він розповів, що є запорукою щастя для всіх знаків Зодіаку.

Овен. Для Овнів найважливіше і найпотрібніше для щастя – це виглядати надзвичайно ефектно і круто, усвідомлювати, що вони в чомусь є кращими за всіх. І взагалі, слово "я" – найголовніше для представників цього знаку.

відео дня

Тілець. Для Тільців найголовніше – це гроші. Жоден Тілець не може уявити собі спокійне і щасливе життя без матеріальної захищеності та стабільності.

Близнюки. Спілкування – це найголовніше, без чого не уявляють щастя Близнюки. Тому приятелі і подруги – найважливіші люди в їхньому житті.

читайте такожАстролог назвав країни, які ідеально підходять кожному знаку ЗодіакуРак. Раки знаходять щастя в сім'ї, родинних зв'язках. Для них найвище задоволення – дотримуватися сімейних традицій і заглиблюватися в коріння.

Лев. Левам для щастя необхідні веселощі і любов, інакше ніяк. Також вони не мислять себе без світського життя.

Діва. Як не крути, але для Дів головним у житті є робота. Вони, як справжні трудоголіки, просто жити не можуть без неї. Також Діви відчувають щастя від виконання обов'язку перед кимось: перед сім'єю, батьками і т. д.

Терези. Для Терезів вкрай важливі партнерські відносини і шлюб. Терези ніколи не будуть щасливі, якщо вони йдуть по життю самі, без чоловіка/дружини.

Скорпіон. Для Скорпіонів головним у житті є секс і руйнування. Для того, щоб щось почати, Скорпіону неодмінно потрібно зруйнувати все старе вщент, і цим процесом вони просто упиваються. Пристрасть і бажання також багато значать в їхньому житті.

Стрілець. Для Стрільців найбільш необхідне для щастя – релігія і філософія. Їм важливо розуміти, для чого вони тут, у цьому місці, на цій планеті, їм важливо розуміти сенс буття. Мабуть, це найдуховніший знак Зодіаку.

Козерог. Для Козерогів головне в житті – це кар'єра. Вони не будуть щасливі, усвідомлюючи, що не досягли життєвих висот. Вони також відчувають себе щасливими, усвідомлюючи, що вони в чомусь кращі за всіх, або що вони володіють чимось, чого немає в інших, наприклад, машиною.

Водолій. Для щастя Водоліїв необхідні дві складові – свобода і дружба. Їм важливо відчувати себе причетними до хорошої теплої компанії або якогось соціального руху.

Риби. Для Риб важливі таємниці, містика, магія, нірвана, а також любов і насолода сексом. Поринувши у світ всього цього, Риби відчувають себе по-справжньому щасливими.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти