StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названі ідеальні професії для кожного знака Зодіаку

22 грудня 2020, 05:35
Влад Росс розповів, якому знаку краще йти на службу в армію, якому – відправляти ракети в космос, якому – створювати виноробню.
гороскоп
Астролог розповів, якій сфері діяльності варто присвятити своє життя кожному із знаків Зодіаку

Астрологія дає можливість підібрати представнику кожного зі знаків Зодіаку ту професію або рід діяльності, який найбільше відповідає його природі, і в якому, найімовірніше, людина досягне успіху. При цьому вкрай важливий асцендент при народженні кожної конкретної людини, тобто розташування Сонця в момент народження, а також картина, яка вимальовується з 10-им Домом гороскопу – Домом кар'єри.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

При цьому Росс додав, що питання вибору майбутньої професії для школяра – це досить часта причина звернення українців до астролога. Тому Влад Росс приблизно виокремив ті сфери, в яких може досягти успіху кожен із знаків Зодіаку – точніше про це розповість тільки індивідуальний гороскоп людини.

відео дня

Овен

Овен добре проявляє себе на службі в армії, МВС, а також на керівних посадах. Як правило, Овен не любить підкорятися, вважаючи за краще командувати і керувати. Також у Овна традиційно хороші спортивні задатки, тому на нього може чекати успіх у спорті і в усьому, що з ним пов'язано, наприклад, він не прогадає, якщо відкриє свою "качалку" або фітнес-клуб. Крім того, Овну підійде робота, яка стосується токарного мистецтва, механіки, заліза, автомобілів – грубо кажучи, будь-яка сфера, де справу потрібно мати з залізяками і механізмами.

Телець

Телець, як правило, успішний у сфері фінансів і народно-господарській галузі. Тому якась плодоовочева база, створена Тельцем, цілком може стати вигідною справою. Також Телець буде відчувати себе "у своїй тарілці", пов'язавши свою роботу з мистецтвом, красою, театром, написанням картин. У Тельця часто прекрасний голос, тому, до речі, і "співуча Україна" під цим знаком Зодіаку. Таким чином, народно-господарська, фінансова та банківська сфери найбільше підходять Тельцю.

читайте такожНазвані знаки Зодіаку, які народилися для віддаленої роботиБлизнюки

Близнюки досягнуть успіху в усьому, що пов'язано з подорожами, тому вони сміливо можуть займатися туристичним бізнесом. Також вони добре проявлять себе в торгівлі і вантажоперевезеннях. Ринки, великі торгові комплекси, одяг – все це для них. Взагалі, Близнюки – хороші бізнесмени, які можуть крутитися, як білка в колесі. Нерідко Близнюки люблять авто- і мотоспорт, а тому можуть знайти себе в цьому. Крім того, з Близнюків виходять відмінні журналісти, блогери тп айтішники.

Рак

Раку чудово підійде робота, пов'язана з кулінарією. Якщо він відкриє бізнес, пов'язаний із тістечками-морозивом, він буде процвітати. Також Раку відмінно підійде сфера річкового і морського транспорту, як і все, що стосується води. У Раку чудово піде сімейна справа: якщо батьки передадуть бізнес у спадок Раку, наприклад, виноградники, йому вдасться досягнути успіху в цьому. Крім того, непогано підуть справи у Рака в сферах обслуговування і нерухомості.

Лев

Лев – командир за своєю природою, тому йому ідеально підійде така робота, де він зможе управляти і диктувати свої правила. Наприклад, це можуть бути держструктури або управлінська діяльність. Також Лев буде успішний у сфері реклами, шоу-бізнесу і в спорті. Досягне успіху він і в ювелірній справі, театрі і кіно.

читайте такожРевнощі, скупість і розкидані шкарпетки: чим кожен знак дратує в побутіДіва

Діві, вибираючи професію, в першу чергу, слід подумати про медицину і охорону здоров'я, оскільки в цій справі вона може бути по-справжньому на своєму місці. Також з Діви вийде непоганий економіст або бухгалтер. Крім того, Діва може досягти успіху в справі, яка пов'язана з тваринами, наприклад, вона може стати хорошим кінологом або біологом.

Терези

Терези – це знак мистецтва і партнерства. Будь-який партнерський бізнес буде вигідний для Терезів. Самі по собі вони, як правило, нічого успішного створити не зможуть, проте все кардинально змінюється, як тільки вони знайдуть партнера, однодумця. Взагалі, партнерство в будь-якій сфері бізнесу у Терезів складеться сприятливо. Також представники цього знака будуть успішні в юриспруденції, з них можуть вийти хороші судді і політики. У громадській сфері вони зможуть добре проявити себе. Крім того, з Терезів виходять висококласні психологи і психоаналітики, оскільки вони здатні співпереживати і поставити себе на місце іншої людини.

Скорпіон

Скорпіон – це, як правило, хороший психотерапевт і сексолог. У бізнесі він також може досягнути висот. Перш за все, вдалим для нього буде бізнес, пов'язаний із переробкою, наприклад, сміття або відходів. Також Скорпіон напевно досягне успіху в нафтогазовій сфері і на службі в митниці. Податківці, працівники прокуратури, служба в армії і силових структурах, тобто сфери, пов'язані з силою і стрільбою – все це відповідає духу Скорпіона. Не випадково під знаком Скорпіона такі країни, що вічно стріляють, як Афганістан та Іран.

Стрілець

Зі Стрільців виходять чудові юристи. Їхня діяльність також може бути пов'язана з ідеологією. Найкращі політики – це люди, народжені під знаком Стрільця. Також Стрілець може стати хорошим духовним учителем, церковнослужителем, священиком – він буде на своєму місці, якщо займатиме важливу авторитетну посаду. Серед іншого, Стрілець добре покаже себе, займаючи державну посаду. Важливо зазначити, що Стрілець за своєю натурою – не бізнесмен, як, наприклад, Близнюки.

читайте такожЧим страшний в гніві кожен знак ЗодіакуКозеріг

Найкращі сфери діяльності для Козерога – це сфери фінансів, банківська справа, нерухомість і будівництво. Також він, напевно, буде хорошим у менеджменті. Крім того, з Козерога може вийти непоганий директор.

Водолій

Водолій хороший в тому, що пов'язано з повітрям, авіацією. З представників цього знака виходять хороші льотчики і працівники авіапромислового комплексу. В принципі, все, що пов'язано з польотами в космос і ракетами – це водолійська тема. Водолії – кращі астронавти, космонавти, астрологи, айтішники. Вони будуть успішні в сферах, пов'язаних із роботизацією, нововведеннями, комп'ютерними технологіями. Ідеальне місце для Водолія – Кремнієва долина під Сан-Франциско.

Риби

Риби – знак мистецтва, краси, естетики. Риби, як правило, добиваються великого успіху в театрі, кіно, образотворчому мистецтві. З Риб виходять чудові дизайнери. Також вони будуть успішні в тих сферах, де проходять "тіньові" гроші, не дарма ж гасло риб – "тихіше води, нижче трави". Риби – найкращі мореплавці. Також Риби досягнуть успіху в бізнесі, який пов'язаний з алкоголем і будь-якими іншими напоями.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти