Можна залучити шалені статки: на які 5 знаків зодіаку чекає сюрприз у місячне затемнення

Місячне затемнення, що потрібно робити / Колаж Главред, фото pixabay

Що потрібно зробити в місячне затемнення 25 березня кожному знаку зодіаку.

Місячне затемнення відбудеться 25 березня. О 9:13 за київським часом у 6 градусі Терезів.

Як розповіла астролог Юлія Погорельченко, це дуже емоційний період, передає Главред.

"Як і в повний Місяць, Місячне затемнення - це емоційно складний період, все може вибухати і втримати баланс буде складно, але варто спробувати, особливо в особистих стосунках", - каже астролог.

Хто така Юлія Погорельченко

Юлія Погорельченко - професійний астролог. Складає натальні карти, які описують особистісні риси людини. Часто пише про найважливіші події в світі астрології.

Астролог зазначила сфери, в яких можуть бути активні події в Місячне затемнення.

"Партнерство, договори, дипломатичні відносини, сфера краси і мистецтва, юридична сфера. Але в кожного програватися воно буде по-різному, у своїх темах, і з різною інтенсивністю. Хтось навіть не помітить змін, хтось зверне увагу на зміни в оточенні чи суспільстві, а в когось життя зміниться кардинально. Основні події, як завжди, спостерігатимемо протягом 3-4 днів до і після затемнення, але відтворення можливе впродовж півроку до наступного затемнення", - зазначає астролог.

Як залучити багатство в Місячне затемнення

"Це буде хороший день, щоб позбутися шкідливих звичок, проблем, комплексів, страхів, вивільнити енергію, очистити коло спілкування. Можна продовжувати роботу протягом наступних двох тижнів. Використовуємо практики з вогнем, прибиранням, випискою", - каже астролог Погорельченко.

Що потрібно зробити кожному в Місячне затемнення

"Це період, коли варто поставити себе на чільне місце, ваші пріоритети найголовніші, беремо відповідальність за себе і на себе, не хтось винен у якійсь ситуації, а я прийшов до цього сам. Думаємо, як змінити і, головне, змінюємо. Відпускає все, що віджило себе. Затьмарення з гармонійними аспектами, тому більшість отримає ці зміни на краще", - сказала астролог.

На які знаки зодіаку чекає неймовірний успіх у Місячне затемнення

За даними астрологів, місячне затемнення готує сюрприз 5 знакам зодіаку, це:

"Саме на ці знаки зодіаку чекає неймовірна доля. Варто відкритися долі і взлетіти. Можна забути про фінансові проблеми. На Водоліїв чекає успіх на роботі, разом із цим ви отримаєте підвищення або премію, а Терезам пощастить найбільше, адже Місячне затемнення проходитиме у вашому знаку", - зазначають астрологи.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Новини заразКонтакти